Метални конструкции



Метални конструкции
"Металика" ООД е търговско дружество, извършващо метални конструкции и широка гама металообработващи, металорежещи, конструкторски и строително-монтажни дейности.
Фирмата е създадена през 2001 година. Дейността си първоначално развива в обособен цех към "Металик"АД Пазарджик, като специализацията е в металопресови услуги и обработка на едрогабаритни детайли.




Металика 2

През септември 2013 г. МЕТАЛИКА ООД започна дейност в новата си производствена база на Бошулско шосе. Базата е изградена върху 5750 кв.м. площ.

Производството в новата база започна с поръчка за калъпи за отливане на бетонови траверси.

МЕТАЛИКА 2 е оборудвана и с машина за лазерно рязане. Изпълняват се всички дейности, които са в продуктовата гама на дружеството.
В МЕТАЛИКА 2 са осигурени съвременни условия за работа и отдих, обзаведени са нови офис помещения, стаи за почивка на работниците, гардероби, съврененно оборудвани санитарни помещения.




МЕТАЛИКА изпълнява проект "ТЕХНОЛОГИЧНА МОДЕРНИЗАЦИЯ В ПРЕДПРИЯТИЕТО"
МЕТАЛИКА ООД – с награда „Златна либела 2020”, присъдена от Областното представителство на Камарата на строителите - Пазарджик


Областното представителство в Пазарджик на Камара на строителите в България  обяви днес, 9 април 2021, победителите от годишните награди за 2020 г.

Престижният приз  ЗЛАТНА ЛИБЕЛА 2020 – символ на добра строителна практика и управление, колегиалност, толерантност към партньори и колеги, беше присъден на инж. Роман Цветков, „Металика“ ООД, Пазарджик. Призът се дава за 13-и път и по традиция победителят се определя от членовете на ОП Пазарджик.



[ Прочети още... ]
Отиди на страница       >>  

Търсене Метални конструкции | Металика ООД

Меню

Сертификати

Онлайн

Металика ООД гр. Пазарджик© 2009,
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.